Bulldoser graver i haug med masser

Grustak

Vi har eget grustak på Kastfoss/Birkeland i Sauda, med gode naturforekomster av masser. Her produserer vi grus, pukk, sand og betongtilslag, og vi leverer alle typer. I tillegg sikter vi jord slik at denne er stein- og torvfri til bed og plener. Med mobilt utstyr kan vi gjøre knuse- og sikteoppdrag også utenfor grustaket.

Ta kontakt for mer informasjon om våre tjenester innen grustak.

Bilete Rolf Selvik
Avdelingsleder, grustak / Transport- og maskinkoordinator
Mob: 915 46 446
rolf.selvik@brselvik.no
Ansatte jobber på demning

Bygg og betong

Vi utfører allsidige bygge- og betongarbeid, fra oppføring av trapper, forstøtningsmurer og garasjer, til større konstruksjoner som broer, demninger og skoler. Vi påtar oss også montering av betongelement og støping av plattinger og gulv. Vi selger også armering og armeringsmatter, og vi tilbyr utleie av forskalingskassetter.

Ta kontakt for mer informasjon om våre tjenester innen bygg og betong.

Avdelingsleder, bygg og betong
mob: 958 41 656
lks@brselvik.no
Gravemaskin og lastebil

Grunnarbeid

Vi kan grave ut tomter for hytter, hus og garasjer, og utfører alt av grøfte- og veiarbeid. Ta kontakt for vurdering og pristilbud på ditt prosjekt. Fjellsprengning – om det så er helt inntil husveggen – ordner vi! Trenger du tilkjørt singel, matjord eller lignende så ordner vi dette også. Vi har også salg av fiberduk, og VA-rørdeler for små- og store prosjekter.

Ta kontakt for mer informasjon om våre tjenester innen grunnarbeid.

Avdelingsleder, grunnarbeid
mob: 993 94 260
tommy.ramsnes@brselvik.no
Gravemaskin sett forfra

Verksted

Med stor drift og tungt mobilt utstyr blir det ofte behov for å rykke ut og foreta reparasjoner. Vi produserer blant annet egne forskalingssystem i stål, men tar og mer ordinære mekaniske oppdrag av en viss størrelse.

Ta kontakt for mer informasjon om våre tjenester innen verksted.

Bilete av Dag Magne Selvik
Avdelingsleder, verksted / Ingeniør
Mob: 480 59 201
dagmagne.selvik@brselvik.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.