om oss

Brødrene Selvik as er et firma med ca 40 ansatte og nær tilhørighet i Sauda. Brødrene Selvik as ble etablert i 1967 av Olav og Nikolai Selvik og omgjort til aksjeselskap i 1989. Virksomheten er allsidig og tilpasset i størrelse til primært å dekke det lokale markedet. Strategien i firma har vært å satse på kompetanseoppbygging før volumøkning, noe som har gjort oss i stand til å ta større prosjekter, blant annet innen kraftsammenheng.

Vår beliggenhet er sentralt i Sauda.

Årets Bedrift

Året 2003 ble vi kåret til årets bedrift av Sauda Vekst med følgende begrunnelse: Årets Sauda Vekst bedrift innfrir samtlige kriterier for prisens tildelingsgrunnlag: Service, kvalitet på produktet/tilbudet, nyskaping, salg/markedsføring, nettverksbygging og evne til samarbeid. Spesielt trakk Sauda Vekst-styret frem konkrete eksempler som: Dambygging på Sandvann, utvikling av nye produkter og utvikling av kompetanse for planlegging og bygging av småkraftverk.

Treaskjæret i 1970

‍Det første verkstedbygget til Brødrene Selvik; blekkskuret ved siden av båtnaustet.

Fremtidstanker 2014

Et vesentlig potensial for distriktnorge kan ligge i vegutbygging / infrastruktur, og også kraftutbygging - særlig de nærmeste årene når grønne sertifikater er med å stimulere sterkt til utbygging av ren vannkraft. Fortsatt ser vi jo også at prosjektene kommer både i tilknytning til lokal industrivirksomhet og fra de store kraftselskapene.

Ta gjerne en titt på de øvrige nettsidene våre! Oss i administrasjonen finner du med bilde og kontakt-muligheter under "kontakt oss".

Velkommen!