BS Nytt veke 6

Fortsatt er det godt driv rundt om i våre oppdrag denne mildværs-vinteren.

Denne veka har Leif Kåre og Johnny avslutta arbeida for Roxel, og starta med bingen for metall-utkastar for Norsk Stein.

Olav og Kjell driv fortsatt diverse gravearbeider, og me har hatt lastebil i drift der ute også denne veka.

 

For Sauda Fjernvarme fekk me jo asfaltert i forrige veke, men me har fotsatt noko arbeid att på dette prosjektet.

 

På Eramet har Geir Egil og Håkon støypt fundamentene til pumpehuset, dei måtte starte med snørydding eine dagen denne veka. Wojciech og Darius har ferdigstilt prosjektet med betongvegg for slaggskolder i ovnshus 1.

Gjermund og Øyvind er på Statnett for BRG, reisverket er montert og dei er nå i gong med tetting av taket på lagerbygget.

 

For Fivelandselva kraft har Tommy og Bjørn Tore nå gravd ut tomt for kraftstasjon,og dei driv no og pukkar og komprimerer der. Me har og teikningane og er dermed ganske snart klar for oppstart av betongarbeid her.

I grustaket har me stadig produksjon. På bilete over ser me frå øvre plan. Me ha nå fått transport i tillegg til levering av massar til Stangeland sine arbeider med bygginga av Svandalselva kraftverk.

 

Terje lever på bilete over massar til Stangeland i Svandal

På Espeland er det fortsatt Trygve, Elfinn og Vetle som sørger for god framdrift med skogvegane oppover liane der.

 HMS - Infuensa tider:

Det er tid for influensa, og me må tenke på handhygiene for å prøve å unngå å bli smitta av dette viruset!

 

Gratulera til Trygve med dagen som var onsdag 05.02! og til Geir Egil som har dagen sin  tysdag 11/2!

 

 

Ha ei god veke!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.