BS Nytt uke 48


SAUDA KOMMUNE – KRYSSET FV520, HAAKONSGATEN, ANDEDAMMEN
Vi er ferdig med å legge fjernvarme, utbedre vei kryss (Håkonsgate / Fv 520), og ha ferdigstilt mye av parkeringsplass. Vinterkulden har ankommet, og det gjenståendearbeidet blir utsatt til neste mildværsperiode.


ERAMET – OMLEGGING AV INTERN KJØRERUTE
På smelteverket er det asfaltert veg og nytt gjerde for inngjerding av Eramet(alt ISPS) vil bli startet opp neste uke


ERAMET – SANDSENG 11
På fabrikkområdet til Eramet jobber vi ferdig med renovering av sandseng 11.


SAUDA FJERNVARME – FLØGSTADSKULE, SAUDA VGS, OG SYKEHUS
Vi er ferdig med å legge fjernvarmerør i veien foran sykehuset og Åbøtunet. Nå graver vi fra Fløgstad skule og fortsetter mot Sauda VGS.

Åbøtunet (ved sykehuset)
Ved Fløgstad skule
Sauda VGS

ALBIN - BØGATA
I Bøgata har vi støpt gulv i nybygget for Albin as og vi har også klargjort nødvendig fundamentering for å kunne ta det resterende betongarbeidet etter teltet kommer over byggeplassen neste uke.

SAUDEFALDENE - SLETTEDALSDAMMEN
I Slettedalsdammen ble det i går en ny vellykket støp på pilarene i frostveggen. 1,5 m3 trillet og firt ned i bøtter ca 15 m og tatt igjen for hånd er en betydelig operasjon! Nå er nedriggingsarbeidene i gang – og det ser ut til å passe godt inn i skisesongen som nok snart er i gang.


SAUDA FJERNVARME – NORDELV BRU
Vi har gravd grøft på begge sider av Nordelv bru, og lagt fjernvarme rør.  

Fjernvarmerør


HAUGALAND KRAFT FIBER AS

Vi har hatt flere mindre gravejobber for Haugaland Kraft Fiber, på ulike steder spredt i Sauda.
På Strandavegen har vi hold på å legge fiber de siste ukene. Vi er ferdige med å legge fiber på Brekkebakken. Og vi legger fiber på ulike steder i Svandalsvegen.

GRUSTAK
Vi holder fortsatt drift i grustaket og bygger opp lager – med store forhåpninger om god aktivitet i Sauda i årene fremover😊VERKSTED

I verkstedet er det allsidig drift med både eget vedlikehold og diverse eksterne jobber. Det skal leveres ny grabb til Zinken i Odda, men dette blir gjennom BKS på Husnes som har påtatt seg dette. Noe konsulenttjeneste fra oss er innregnet.

FREMOVER:

Neste uke blir det oppstart på diverse nye jobber på Norsk Stein – og vi har jo fortsatt Ole Magnus på deres verksted. Nå er Bjørn Gjerde med i enkelte ferier og helger, han går teknikken i Bergen.
Vi skal legge noe drens og bytte ut noe VA-rør på Brekke. Vi satser på oppstart neste uke.

HMS

Vi skal glede oss over å ikke hatt alvorlige skader over flere år nå  – og det har heller ikke vært noen større materielle skader. Dette er svært viktig og viser at vi lykkes med en HMS-kultur som  er preget av forebygging og omtanke og seriøsitet! Og dette skal vi fortsette med å ha som fokusområde, og i tillegg jobbe med god orden og ryddighet på alle vårearbeidsplasser.  I den tiden vi går inn i er små «feller» som nedsnødd plast eller glatt is (bruk strøsand) viktige å forebygge. Og tenke gjennom hva som lagres hvor i forhold til snørydding (med maskin) og også hva som ikke bør ligge å snøe ned.

JULEBORD AVLYST

Som tidligere annonsert ble årets julebord avlyst pga stor usikkerhet til koronasituasjonen om dagen. Det var nå virkelig tenkt at et julebord var på sin plass, og vi må ha dette på agendaen for gjennomføringen så fort forholdene tilsier det utpå nyåret.

 
Ha en god helg!

Det ble brått vinter – allerede på tampen av november ble det mange kuldegrader og 20 cm snø. Heldigvis har det vært stabilt uten mer snø og vi har jevnt over klart å holde driften gående.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.