BS Nytt veke 40

God driv i ymse anleggsprosjekt for oss også denne veka.

Arbeida med tilkomstvegen for Fivelandelva kraftverk går fortsatt for fullt. No er det vegbygging frå Tverrelva og vidare innover det går i. Bjørn Tore, Tommy og Vetle har vore engasjerte her denne veka.

På Tangen har Gjermund Gunstein og Stian lagt ferdig OV grøfta og gravd gøft for kablar til pumpehus.

 

På Norsk Stein er det fortsatt Tor Helge og Leif Kåre som driv betongarbeid for Roxel energy på finverk 100. Denne veka har dei støypt gulver i MCC bygg og utført arbeid på fundament til transportbånd.

I går og på tysdag hadde me arbeid med sprøytebetong i ei grøft,og Olav og Kjell er stadig i drift med diverse gravearbeider.

 

På Svartkulp / Svartavatner det fortsatt Geir Egil og Håkon som driv betongarbeider, og denne veka har det støypt fundamentplata til lukehuset.

Woitek og Johnny har støypt ramper og trapper til to inngangspartier på Bakeri / Leif - Moe bygget.

 

Ved portvakta hjå Erameter er det fortsatt arbeid for Sauda Fjernvarme.

 

Elfinn driv fortsatt med kabelgrøfta for Saudefaldene.

 For John Oxaal har Darius og Nils Gunnar lagt belegnings- stein rundt bustaden hans i Saudasjøen.

 

Vann anbod

Me vant anbodet om «Tjødnaskarvegen»,ein skogsveg frå Espeland. Medan arbeida med ordning og vedlikehald av vegen til Storskjær for Sauda Kommune, vart det Aartun transport som vann, gratulera til dei med den.

 

 

HMS

Arbeidstilsynet har fokus på sikkerhet ved gravearbeider, frå bygg.no:

http://www.bygg.no/article/1409410

Kvalitet

Når gravearbeider er ferdigstilt, er det fint om alle kan hugse å ta eit bilete som sluttdokumentasjon til avslutninga av gravemeldinga.

Personalmøte

Takk for godt møte og gode drøftingar!

 

Knut Hugdal takker for merksemd frå tilsette og firma når han fylte 60 tysdag denne veka.

 

Gratulera med dagen til Elfinn onsdag 9. oktober.

Ha ei god veke!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.