BS Nytt uke 39

Det har vært noen travle uker i høst, og i den situasjonen vi er i nå, etter at daglig leder har sluttet, har oppdatering av BS-Nytt blitt sporadisk. Slik vil det nok også bli en tid fremover.

Det er fortsatt arbeid knyttet til Fiveland Kraftverk som har vært dominerende. Men vi har nå lagt bak oss en periode med stor aktivitet i tilknytning til slaggropene på Eramet de siste 2 ukene. Det er nå håp om snarlig oppstart i tiltaket til Sauda Kommune, om å utbedre parkeringsplassen ved Andedammen og krysset mellom Haakonsgaten og Fv520 (ved Andedammen). Vi har også kommet i gang med den nye ledeveggen på dammen til Saudafaldene.


Småkraft – vannkraftverket på Fiveland
For prosjektet Fiveland Kraftverk, er vi ferdige med å støpe inntaket.

Inntaket

Vi har kommet et stykke videre med legging av rørgaten.

Grøft for rørgaten
Rørgaten

Og vi har fått på plass utløpskanalen fra kraftstasjon. Området rundt stasjonen er nå oppfylt og avrettet. Neste uke skal generator og en del utstyr innvendig monteres, og deretter blir bygget reist.  

Utløpet på kraftsasjonen
Avretting rundt kraftstasjonen

 

Saudafaldene – Dam Øvre Sandvatn

På dammen til Saudafaldene, Dam Øvre Sandvatn, er vi i fullgang med armeringen og forskalingen til en ny ledevegg. Veggen skal beskytte dammen mot flom, ved å lede flomvann vekk fra damfoten, og hindre erosjonskader.

Eramet – slaggroper

På Slaggropene er vi ferdig med å montere alle betongelementene for veggene, bufferen, og offerelementene.

 

Gratulerer med dagen til Kjell (uke 38) og Håvard (uke 39)!

 Ha en god helg!

 

 

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.