BS Nytt Veke 38

Utfordrande og variet vær, men stadig framdrift i våre prosjekter

Det er mykje og varierande vær om dagen – skikkeleg haust rett og slett!

I Slettedalen driv me fortsatt med bruer for Saudefaldene. Me ser planlegging av arbeida for ei ny bru som skal startas på i bilete over.

På Finnflot er det fortsatt montering av diverse og Gravemaskin er no i gong med arbeida med arrondering og diverse arbeider. 

På Saudapakken startar Trygve i dag med tilleggsjobben me fekk med å gruse plassen i Rundalen. Etterpå skal me strekningsvis gruse og gjere vedlikehald på Svortetjønsvegen.

 

I Vatndal er det fullt kjør, og me må stå på for å bli ferdige, planen er å sette på enda meir ressursar rundt månadsskifte no. Bjørn Tore synes han har funne vel mykje jord her.

 

I Wergelandsvegen er det fortsatt full fart på arbeida med VA og Fjernvarme.

 

På Ramnfjell har me grøfta klar for heile strekket. Me må få tredd trekkerøyr på kabelen og lagt dette i grøfta, og så vert det å fylle over. Me har organisert mykje folk på dette på måndag.

 

Over helga vert det oppstart av noko betongarbeid på Norsk Stein.

 

 

 

Personalmøte

Me tek eit personalmøte eg ein avslutning for Jan Erik neste fredag. Meir detaljer om dette kjem på sms.

 

Gratulera med dagen til Håvard i morgon!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.