BS Nytt uke 36

Vannkraftverket på Fiveland

Vi har denne uken lagt høyspentkabelen mellom kraftstasjonen på Fivelandselva og trafo på Birkeland komplett. Tilbakefylling og arrondering gjenstår, i tillegg til skjøting av kabler. Inne ved stasjonen erdet også behov for mer tilbakefylling.

Kabel lagt på kraftstasjonen

 

Ved inntaket på Fiveland har det gått veldig bra med forskaling og armering og pumpen har holdt unna vannet. Her er ønskelig å snarest mulig komme i mål og få støpt for å redusere risiko for flomskader.

Forskaling på inntaket

Vi har ellers hatt mye aktivitet i rørgatetraseen og haddeblant annet den største sprengningen denne uken med 2-3000 m3 fjell.

Eramet slaggroper

Den største aktiviteten om dagen er på smelteverket der vier i gang med storrenoveringen av slaggropene. Dette går for tidendøynkontinuerlig, og fra mandag skal vi montere de 5,5 m høge elementene slikdet er illustrert i 3D her:

Betongelementer

Veier Espeland

På Espeland har vi også sistev vegstrekning under opparbeidelse, og skal nå også ta med noe fiberrør påstrekningen.

Andre prosjekter

Ellers har vi også hatt diverse oppdrag blant annet hos Harald Stødle og hos Jan Hunseid i Djuvsbotn.

Det nærmer seg nå at vi kan starte opp med utvidelse av parkering og ombygging av kryss mellom Håkonsgate og Fv 520.

Krysset

 

 

Gratulerer med dagen til Ole Magnus!

Ha en god helg!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.