BS Nytt uke 35

Det har vært en travel uke.

Fiveland kraftverk

Grøft langs vegen opp mellom riggplass og inntaket

På Fivelandselva kraftverk har vi nå boret opp det meste som gjenstår av fjell i grøftetraseen og rørleggingen er fremme til riggplass/vegkryssing.

Inntaket (høyre) og dam (venstre)

Vi har kommet et godt stykke videre med inntaket.

Betongarbeidene på kraftstasjonen er ferdig

På kraftstasjonen er vi ferdige med støpearbeidene og skal nå gjøre noe mer oppfylling før bygget skal monteres.

 

Fremdriften på kraftstasjon er nå at høyspentkabel legges inn neste uke (uke 36), og vi har da litt tid på oss til å opparbeide uteområdet inntil turbinmontasje uke 39 og byggmontasje uke 40.

 

Neste uke blir det legging av siste del av høyspentkabel til trafo Birkeland (sorteringsanlegg). Leggingen starter mandag morgen.

Veger på Espeland

På Espeland går arbeidene med siste vegopparbeidelse greit. Vi skal også ta med en kabelgrøft og det skal ned stikkrenner. Veg utvidelsen med nødvendig sprenging er nå ajour.

 

 

Slaggropene på Eramet

Ellers har vi en travel periode foran oss fra torsdag neste uke da vi skal fornye slaggropen for Eramet. Her er det tidskritiskfremdrift, og vi må sette mye ressurser inn, både gravemaskiner og mannskap.

 

Annet

Det er også kommet til en del nye oppdrag og flere tilbud skal ut. Dette lover godt mht høstsesongen, og så får vi krysse fingre for at det kommer mer aktivitet også for vintermånedene.

 

Det blir som vanlig også en hel del mindre oppdrag innimellom på denne årstiden, og vanskelig å ta det som ikke er veldig prekært uten noe venting for kundene.

 

Ellers går det mye masser fra grustaket for tiden og vi holder trøkk på produksjonen.

 

 

Gratulerer med dagen til Rune (uke 34) og Bjørn Tore (uke 34)!

 

Ha en god helg!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.