BS Nytt Veke 15

Eit nydeleg påskevær før palmehelga, mange hjå oss tar utvida påskeferie, medan nokon arbeider 2-3 dagar i veke 16.

På Norsk Stein har me også denne veka hatt godt med folk. Leif Kåre og Johhny støypte eit golv på ein lagerhall på onsdag, me leverte noko sprøytebetong og det har vorte jobba godt med reinsk av finverk100, me har ogfortsatt eit par mann på vedlikehald og eit par mann på graving.

 

Dalekovod har tatt ein forlenga påskeferie, og me har parkert og/ eller flytta maskinar.  medan SR Entreprenør har fått betong også denne veka.

 

På Tangen har me denne veka fjerna forskalinga på veggskiva i akse 2 og støypt ferdig alle fundamentvegger. Over Påska i veke 17 er det planlagt montering av betongelementer og dragarar som skal bære stadstøypt dekke.

 

 Elfinn driv fortsatt  med ei grøft for  vassleidning på Eramet for sauda Rørhandel.

 

Bjørn Tore har gjort seg ferdig i Dalavik,og er no i gong med boring og sprengning for bustadtomta til Terje Olsen og Sikrid Klyve i Trosavikåsen. Vetle starta litt på graving med Bjørn Tore si gravemaskin, men er no i gong med den maskina han vanligvis køyrer.

 

 

Proresult,helligdagar og ferie /Fri:

 

Det nærmar seg høgtid og husk å føre helligdagar og eventuell ferie / fri!

 

Me gratulerer Bodil med dagen 1. påskedag den 21/4, og Wojchiech med dagen hans onsdag 24/4.

 

Elfinn takkar for gåva han fekk for 40 år ansiennitet hjå oss.

 

Ha ei god Påske!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.