BS Nytt veke 14

Me går fint vårvær i møte og aktiviteten hjå oss aukar stadig.

Frå Blandeverket har me levert godt med betong også denne veka. Både Sr Entreprenør og Dalekovod har fått leveransar. Me har vore i Førrebotn både tysdag og torsdag, og på måndag er det nok siste leveransen dit, iallfall før påske. SR Entreprenør har me levert til både tirsdag, onsdag og torsdag denne veka.

På Tangen har me ein støyp i dag igjen, og Gjermund og Nils Gunnar har denne veka klargjort for dagens støyp på siste del av ringmursfundamenter og på veggskive i akse 2.

 

For Dalekovod Har Tommy og Arnt Øystein begge grove ut for mastefundamenter i området Vatndal – Finnabu. Til Påske tar Dalekovod ferie, men etter påske har dei bestilt to gravemaskiner opp frå Tengesdal og 8 tonnaren vår vert igjen i området der den er no.

 

På Norsk Stein har me fortsatt den same gjengen på 5 som driv med reinsk og spyling av siloane på finverk 100. Dette er til tider ein skitten jobb som me ser på bilete av Wojchiech over.

Håvard og Daniel er fortsatt engasjerte påvedlikehaldsavdelinga, medan Olav og Kjell fortsatt driv gravearbeider pårammeavtale.

 

Johnny og Leif Kåre har  utført noko mindre betongarbeid på Eramet ogutbedtra vasslekkasjar for Saudefaldene på Stasjon 3 og Søndenå Krafstasjon. 

 

Elfinn er i gong med ei grøft for einvassledning på Eramet. Og Bjørn Tore har vore i Dalavik og ordna med avkøyrslatil vegen til hytta til Liv- og Helge Eik-Nes.

Gratulera til Elfinn som på måndag 1. april nådde 40 års ansiennitet hjå oss!

 

Sauda BCC

I Svandal vert frikjøringskonkurransenSauda BCC avvikla i dag og i morgon. Frå oss er Kjell og Olav med og deltek. Me ønskjer dei til lukke og oppmodar om å stille opp som publikum for å heie på dei ifinværet!

 

Gratulera til Elfinn som på måndag 1. april nådde 40 års ansiennitet hjå oss!

Ha ei god veke!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.