BS Nytt veke 10

Påskevær og god framdrift i våre prosjekter.

For bygginga av kraftverket i Fivelandselva har me nå satt på meir ressurser. Tormod Løland er hyra inn til røyrlegginga og dumpersjåfør, Vetle og Arnt Øystein er komne til med sine gravemaskinar. Og for betongarbeid på kraftstasjon er Darius, Wojciech, Håkon og Geir Egil i full sving. Veggene for utløpskanal er nå ferdige, og iløpet av dagen vil det rivast forskaling og bli klargjort for intilfylling tidlig neste veka.

I neste veke vil Johnny og Leif Kåre bli ferdige med betongarbeida på Norsk Stein.

 På Eramet har Geir Egil og Håkon støypt golvet på pumpehuset, og utført steinlegging på skjenkeverkstad.

 Gjermund og Nils Gunnar har fjerna lagerbygget og rydda opp på Statnett, i tillegg har dei montert beslag på halvtaket som me har bygd for BRG.

 

På Espeland har Elfinn brukt veka på jordlegging og å ordne til på og rundt vegane me har bygd der.

 Gunstein har hatt ein runde med det lille bortårnet som blant anna passar hans maskin. Nyttig verktøy til rett type arbeid.

Nye oppdrag:

Me vant jobben med støttemur i Hagevegen og arbeida med erosjonssikring rundt Treaskjæret for Sauda Kommune.

 

På måndag førskommande vil me starte med oppbrøyting av Tjelmen og Vatndalsvegen. Snøfres ei leid inn frå Aartun transport, og me stiller i tillegg med egen hjullastar med brøyteutstyr.

HMS  Tiltak mot Korona virus hjå oss:

NorskStein har innført følgande tiltak og ber oss som leverandør å innføre det same:

Hvis du kommer hjem fra en utenlandsreise til ett risikoområde, bør du bli hjemme i 14 dager etter ankomst, uavhengig av symptomer.
For de som mulighet til å ha hjemmekontor, gjør jobben din hjemme.

Hvis du allerede har vært hjemme fra reis den siste uken, men fortsatt går på jobb - gå hjem og vent til de 14 dagene har passert.

 

Som ett ekstra forebyggende tiltak, oppfordrer vi alle til å implementere reglene til alle i samme husstand som har returnert fra risikoområder.

 

GPS –tjuveri:

NB!Pass på GPS utstyret. I seinare tid har det vore ein del tjuveri av GPS utstyr frå anleggsmasinar i regionen vår. Vær obs på dette, og vurder demontering – innlåsing. f.eks før helg!

 

Gratulera med overstått til Margrethe som hadde dagen sin onsdag 04.03.

 

Ha ei god veke!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.