BS Nytt uke 34

Det er utrolig gode arbeidsforhold om dagen. Godværet fra i sommer ser ut til å fortsette inn i høsten. Selvsagt ble det noe mindre aktivitet i ferie månedene, men det har aldri vært stans i driften.

Aktivitet
Vi er nå godt i gang med tunnelpropp på Holmavatn for Saudefaldene. Dette er et vegløst prosjekt og alt materiell, utstyr og betong må flys inn med helikopter.

Tunnelpropp på Holmvatn

Arbeidene med parkeringsplass samt utbedring av kryss mellom Fylkesveg 520 og Håkonsgaten er utvidet i omfang da det nå er bestemt å legge gatevarme på parkeringsplassen.

Krysset mellom fv520 og Håkonsgaten

Hos Arvid Solheim er vi godt i gang med betongarbeidene for garasjebygg.

Planering for garasjebygg hos Arvid SolheimVi har opparbeidet utearealene foran det nye renseanlegget på Tangen.

Opparbeiding av det nye utearealet foran Tangen Renseanlegg

Sauda Energi ønsker å utvide fjernvarmenettet sitt mellom Sauda VGS og sykehuset, og disse arbeidene nærmer seg for oppstart.

Etter en hektisk uke under stansen på det nye knuse og sikteanlegget til Eramet, har vi denne uken hatt noen mindre oppfølgingsjobber.


På forstøtningsmuren langs de nye 6-mannsboligene på Åbø er det nå gjerding på gang.

Hos Alf Magne har vi fjernet sikringsstøpen foran huset da det nå er støpt nedunder kjellerveggene innvendig. Det er nå klargjort for asfaltering bak huset, og avklaringer på garasjesøknad og diverse avsluttende arbeider gjenstår.

Huset til Alf Magne

Aktivitet på grustaket foregår både på nedre (betong tilslag mm) og øvre plan (grovknusing mm)

Knuser på grustaket

For Statnett jobber vi med tilbakeføring. Vi holder på å fjerne fiber på Stølsholet

Statnett, Stølsholet

Utsikter fremover

Vi har inngått avtale med Tysseland kraft om å utføre diverse utbedringstiltak på inntaks dammen til kraftverket. Denne ble betydelig overflommet i 2018 med vannmengder som overskredet den beregnede vannføring i 1000-års flom (115m3/sek). Der vil også bli en jobb neste sesong og de ber oss være parat overferien 2022.

 

Vi regner for tiden på en større betongjobb (fornyingsandsenger ovn 11) ved Eramet. Haugaland Nett ønsker priser på grøfter da de har mye på gang i Sauda. Det er også en del henvendelser fra privatkunder, og det ser ut til å bli god aktivitet månedene fremover.

Dammen til Tysseland Kraft


Gratulasjoner

Olav gratuleres med ny Volvo gravemaskin:

Volvo gravemaskin


Ha en god helg!PS:
Mellom uke 47 2020 og fram til i dag, var alle BS Nytt innlegg kun poset på vår Facebook side.
Flere lesere har tilbakemeldt at BS Nytt bør fortsette på vår webside. 
Dermed skal BS-Nytt framover bli postet både på vår webside og Facebook.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.