BS Nytt uke 42

Vi har hatt travle uker nå godt inn i oktober. Og det dukker stadig opp nye forespørsler.

Vi har hatt travle uker nå godt inn i oktober. Og det dukker stadig opp nye forespørsler.

Fiveland kraftverk -Småkraft

Denne uken kom vi i mål med rørleggingen inn mot inntaket, og nå gjenstår bare spyling av rørgaten og sammenkoblingen nede ved stasjonen. Inntaksdammen er ferdig støpt og det er nå i hovedsak en forstøtningsmur som gjenstår av betongarbeid i prosjektet. I tillegg skal det på noe sprutbetong og vi må støpe igjen bunntappeløpene.

Eramet - slaggroper

På Eramet har det også vært stor aktivitet med støping avdekker og forskaling av vegger i packing. I tillegg har vi også forberedt for sputbetong på vegger i slaggrop, og der planlegges nå for spruting med oss i samarbeid med RS Stillas.

 

Statnett

På Statnett har det foregått en del oppryddingsarbeid nå –også for hovedentreprenøren BRG som har fjernet brakkeriggen og nå har avsluttet prosjektet. Vi har også hatt etablering av noen vinsjeplasser for Statnett / Dalekovod.

Slettedalen

Vi har også hatt arbeid for idrettslaget med løypetrase i Slettedalen – og selv om nattefrosten er kommet denne uken har det vært optimale arbeidsforhold.


Saudefaldene - Dam Øvre Sandvatn

Saudefaldene ved Siri Ramsnes kom med mye ros av arbeidet som var gjort og gjennomføringen på Øvre Sandvatn. De var svært fornøyd med det fine arbeidet og detaljene som gav muren et godt estetisk preg.

Ny ledevegg på Øvre Sandvatn

Svandal kraftverk

På Svandal kraftverk har vi også vært engasjert med to mann, og dette er aktuelt også for neste uke. I dag støpes det på bekkeinntaket ved hjelp av 6-hjuls drevet betongbil som vi selv stiller med.

Grustaket

Det har ellers vært full produksjon i grustaket etter uker med godt salg. Vi tar også sikte på å sprenge og knuse resten av fjellet på lagertomten på Birkeland for å få mer grovpukk.

Verkstedet

I verkstedet har det vært redusert mannskaps mengde de siste ukene, men vi har holdt maskiner og utstyr i gang. Norsk Stein leier fast innen reparatør fra oss for tiden.

 

Utsikter

Vi har nå fått oppstart signal på 6-mannsboligene på Åbø og vil mobilisere der straks over helgen. Det er forventet at det blir gitt signal om byggesaksbehandling for kryss Håkonsgaten/Fv 520 tidlig neste uke, og dette er positivt for å få komme i gang der. Ellers skal vi på befaring med Statkraft på en jobb på tirsdag neste uke, og vi har noen jobber på Norsk Stein som er aktuelle i tiden fremover. Planen er også at vi snart kommer i gang med prefabrikkering av kai-elementer for erosjonssikringsjobben på utsiden av båtnaust for Sauda Kommune.

 

Personal

Det var gledelig å høre at Stein Vidar er på god bedring; medisinene har virket og han er kommet på bena. Behandlingen skal fortsette og han må ha ro i ukene fremover til behandlingen er over.

Torgeir har hatt sin første arbeidsuke, og det har vært en stor glede å se han komme med nye impulser og friskt pågangsmot. Her ser vi fra en «Flying start» der vi var inne på Øvre Sandvatn for å se det ferdige resultatet av ledevegg ved overløp Øvre Sandvatn:

Torgeir og ny ledevegg på Dam Øvre Sandvatn

 

Vi avholder som tidligere varslet personalmøte tirsdag kveld kl. 18.00

Gratulerer med dagen til Knut (uke 40), Stian (uke 40), Elfinn (uke 41) og  Stein Vidar (uke 42)!

 Ha en god helg!

 

 

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.